Граппа

Grappa Chardonnay
Граппа Шардоне
гр.
50
185 р.
Grappa Chardonnay
Граппа Шардоне
гр.
500
1850 р.
Grappa Moscato di Asti
Граппа Москато ди Асти
гр.
50
205 р.
Grappa Moscato di Asti
Граппа Москато ди Асти
гр.
500
2050 р.
Grappa di Nebbiolo
Граппа ди Неббиоло
гр.
50
315 р.
Grappa di Nebbiolo
Граппа ди Неббиоло
гр.
500
3150 р.